Stora Enson tietosuojaseloste

Miten voimme auttaa?

Haluatko tietää lisää Stora Ensosta?

Miten voimme auttaa?

Lähetä meille viesti
Etsi yhteystietoja täällä
Löydä yhteystieto
Hae töihin Stora Ensoon
Löydä työpaikka

Stora Enso on sitoutunut suojaamaan sivustonsa käyttäjien yksityisyyttä ja henkilötietoja. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Stora Enso Oyj ja sen valtuuttamat kumppanit ja tytäryhtiöt käsittelevät Stora Enson sivustojen, internet-palvelun ja muiden asiakas- tai kumppaniyhteyksien kautta kerättyjä henkilötietoja. 

Stora Enso käsittelee käyttäjien henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja muun sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Sivuston käyttäjät

Toivomme, että viihdyt sivustollamme. Haluamme kertoa sinulle seuraavat asiat sivuston käytöstä:

Stora Enson verkkosivuston tietosuoja- ja evästeselosteessa kuvataan, millaisia tietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen, miten käytämme evästeitä, mitä tietoja luovutamme muille, mihin tietoja siirretään ja kuinka kauan säilytämme tietoja. Lisäksi selosteessa kuvataan kerrotaan käyttäjien henkilötietoihin liittyvistä oikeuksista.

Sivuston tietosuojaperiaate ja evästeperiaate

Asiakkaat

Tietoa henkilötietojen käsittelystä:

  • Keräämme ja käsittelemme asiakkaiden henkilötietoja Tietosuojaseloste – Asiakas- ja myyntirekisteri tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Keräämme asiakkaitten tietoja pääasiassa täyttääksemme sopimusvelvoitteet tai luodaksemme, hallitaksemme tai kehittääksemme Stora Enson asiakassuhteita, liiketoimintoja ja viestintää.

Toimittajat

Tietoa henkilötietojen käsittelystä:

  • Keräämme ja käsittelemme toimittajien henkilötietoja Tietosuojaseloste – Toimittaja- ja sidosryhmärekisteri tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Käsittelemme toimittajien henkilötietoja pääasiassa Stora Enson hankintojen, ostotoiminnan, laskunkäsittelyn ja sopimushallintaan liittyvien toimenpiteiden varmistamiseksi ja edistämiseksi.

Muut sidosryhmät

Tietoa henkilötietojen käsittelystä:

  • Jos olet yksityismetsänomistaja, keräämme ja käsittelemme henkilötietoja metsänomistajarekisterin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
  • Jos olet työnhakija, keräämme ja käsittelemme henkilötietoja rekrytointirekisterin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
  • Jos olet entinen työntekijä, keräämme ja käsittelemme henkilötietoja työntekijöiden tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla (toimitetaan erikseen pyynnöstä).
  • Jos olet suosittelija, keräämme ja käsittelemme henkilötietoja rekrytointirekisterin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
  • Jos olet Stora Enson työntekijän tai työnhakijan lähiomainen, keräämme ja käsittelemme tarvittaessa henkilötietoja toimittaja- ja sidosryhmärekisterin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
  • Mikäli olet yhteydessä Stora Ensoon esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeitä tai osallistumalla kilpailuihimme, keräämme ja käsittelemme tarvittaessa henkilötietoja toimittaja- ja sidosryhmärekisterin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
  • Mikäli käytät Speak Up Hotline -raportointikanavaa epäillyn rikkomuksen tai epäeettisen käytöksen raportoimiseen, Stora Enso voi kerätä ja käsitellä henkilötietoja rikkomuksen raportoinnin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Rekisteröidyn oikeudet

Jos haluat käyttää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia oikeuksiasi, pyydämme käyttämään näitä lomakkeita:

Asiakkaiden, toimittajien ja muiden sidosryhmien henkilötietopyyntölomake:
Entisten työntekijöiden ja työnhakijoiden henkilötietopyyntölomake:

Tietosuojaselosteiden muutokset

Pyrimme kehittämään sivustoa jatkuvasti, ja Stora Enson tietosuojaselosteita voidaan muuttaa aika ajoin. Jos nämä muutokset ovat merkittäviä, toimitamme tarkemman ilmoituksen lain sitä vaatiessa. Kehotamme tarkistamaan tietosuojaselosteiden ajantasaiset versiot aika ajoin. Näitä tietosuojaselosteita on viimeksi päivitetty toukokuussa 2018.

Lisäkysymykset ja kommentit Stora Ensosta rekisterinpitäjänä osoitetaan:

Tietosuoja / Stora Enso Oyj
IT and Digitalisation
Imatran tehtaat
55800 IMATRA
Suomi

Sähköposti:
data.privacy@storaenso.com

Puhelin:
+358 2046 111

Oikotiet

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Konsernin palveluksessa on noin 23 000 henkilöä ja myyntiä yli 50 maahan. Osakkeemme noteerataan Helsingin (STEAV, STERV) ja Tukholman (STE A, STE R) arvopaperipörsseissä.

  • YouTube
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Pinterest